Cíle sdružení

Středa, 16 Květen 2012 22:03

V létě 2011 bylo založeno Libocké občanské sdružení, jehož posláním je ochrana přírodních a kulturních hodnot Liboce a Libockého rybníka.

Nesouhlasíme s dalším zastavováním Liboce nevhodnými a nevkusnými stavbami, které ničí její charakter. Nechceme, aby tisíciletá historie obce Liboc vyústila v její přeměnu v jeden z mnoha vzájemně podobných pražských satelitů. Současně jsme rozhodnuti chránit přírodní bohatství Liboce a Libockého rybníka, sloužícího jako důležití rekreační území Prahy 6.

Budeme se zasazovat o udržení historického rázu Liboce a přírodního charakteru okolí Libockého rybníka. Budeme se účastnit územních a stavebních řízení a komunikovat se zástupci Prahy 6 a magistrátu v zájmu ochrany Liboce. Jsme v kontaktu s dalšími občanskými sdruženími v Praze 6.

Tyto stránky budeme využívat k informování veřejnosti o kontroverzních územních řízení v okolí, k organizování podpisových akcí v návaznosti na konkrétní řízení a ke vzájemné komunikaci.

Aktualizováno ( Sobota, 19 Květen 2012 21:57 )

joomla templateinternet security reviews
Tvorba stránek: Kamil Vlček, Praha - Liboc
Agriculture template by kaspersky review